Odabrane referencije

 

Program glavnog trga u Vacu (2005-2006)

 

Prvi deo programa glavnog trga u Vacu je značio rekonstrukciju trga. Finansijsko pokriće u iznosu od 930 miliona evra obezbedila je putem konkursa Instanca za usmeravanje regionalnog razvojnog operativnog programa.  TeTT Consult je pripremio projekat, koji se sastojao od  strateškog i finansijskog konsultinga, obavljanja javne nabavke i izrade ostalih dokumenata.  

 

 

Gyimes / Valea Ghimesului, Rumunija: Turistički i skijaški centar

 

Gyimes se  nalazi u županiji Hargita, u istočnom Erdelju. Ovaj prostor ima izvanredne mogućnosti za razvijanje turističkih usluga. Naš cilj je izgradnja skijaškog centra koji će biti priključen turističkom centru. Izvori finansiranja projekta su P+P, Evropska Unija i  privatni kapital.

 

 

Program Dunav u Krivini Dunava (juli 2005.  – novembar 2005. )

 

TeTT Consult je bio vođa konzorcijuma koji je pripremio program razvijanja 25 naselja u Krivini Dunava. Program razvijanja je bio sastavljen od sledećih oblasti: finansijski i privredni plan, analiza okoline, planiranje tehnologije i kulturološka studija. Program je prikazao one projekte koji se mogu sa najvećom verovatnoćom realizovati i studije o načinu njihove realizacije.

 

 

Koncepcija  razvijanja grada Gödöllő

( maj 2006. – avgust 2006.)

 

 

Gödöllő, grad koji pripada istočnoj aglomeraciji Budimpešte, predstavlja najvažniji obrazovni i zabavni centar u okolini.   TeTT Consult je bio vođa konzorcijuma koji je pripremio Koncepciju razvijanja grada Gödöllő. Koncepcija sadrži sledeće oblasti razvijanja: privreda, saobraćaj, okolina, zdravstvo, obrazovanje, sport, omladinska politika i eko-grad.

 

 

 

 

 

Koncepcija razvijanja grada Želiezovce (Slovačka)

( juni 2006.  – decembar 2006. )

 

 

Grad Želiezovce u južnoj Slovačkoj je u ozbiljnoj ekonomskoj krizi.   TeTT Consult je pripremio koncepciju razvijanja naselja koji sadrži različite analize, studije o načinu realizacije, plan akcije I operativni program.  

 

 

 

Koncepcija razvijanja grada Šahy (Slovačka)

(juni 2006.  – decembar 2006. )

 

 

 

Šahy se nalazi u regionu Nitra u južnoj Slovačkoj, u neposrednoj blizini mađarske I slovačke granice.  TeTT Consult je pripremio koncepciju razvijanja naselja koji je bio sastavljen od različitih analiza, studija o mogućnostima realizacije, plana akcije i operativnog programa.

 

 

 

 

 

 

vrh strane

 

webdesign:

Bohus Péter Pál